Få 10% rabat på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoden med det samme
*Rabatten gælder ikke Samshield hjelme og i forvejen nedsatte varer
30 dages returret
1-2 leverings dage
Fri fragt ved køb over 399,-
ViaBill Dankort VISA MasterCard
Horseware

Horseware

Horseware startede med et lille team i Dundalk, Irland i 1985. Efter flere måneder med forskning og håndstitching blev prototypen af den nu ikoniske Rambo Original født, hvor man satte standarden for moderne tæppedesign. Siden da er vi vokset til at blive verdens mest betroede producent af heste tæpper.
Grundlagt af Tom og Carol MacGuinness, deres beslutsomhed om at producere et tæppe, der ikke lækkede, åndbar og ikke glidede førte til oprettelsen af den første fuldt vandtætte og åndbare turnout, der virkelig fungerede.
I dag er vores Rambo-sortiment stadig lavet i samme by i Irland under Toms opmærksomme øje og med samme opmærksomhed på detaljer og højkvalitetsmateriale, som da vi startede i 1985. Vi arbejder konstant på at producere det bedste vi kan og har vokset Til en førende producent af tøj til heste og ryttere. Vi stopper aldrig med at udvikle os; Vi søger altid uberørte veje, skubber grænser og finder nye udfordringer.
Vi tror på, at fordi vi skaber, innoverer vi. Og gennem innovation sigter vi på at gøre en forskel for livet for jer og jeres heste.