Få 10% rabat på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoden med det samme
*Rabatten gælder ikke KASK, De Niro Boots, Samshield hjelme og i forvejen nedsatte varer
30 dages returret
Levering 1-2 hverdage
Fri fragt ved køb over 399,-
ViaBill Dankort VISA MasterCard
HV POLO

HV POLO


HV POLO -- Hvor sport møder fashion.
Langs polo-feltet er hvor det hele begyndte, Polo og heste er rødderne af HV POLO. Denne sport har arbejdet sin magiske attraktion for alle, der ønsker at nyde det gode liv til fulde. HV - Polo er et fashionabelt livsstilsmærke, der har eksisteret siden 1985 med en fantastisk udvikling af tøj, tilbehør og ride udstyr, med succes er mærket distribueret i mere end 15 lande.

Produkt DNA: Vores produkt DNA er equestrian sportstøj med polo arv. Vi oversætter poloens elite elegance til et bredere publikum af ryttere, med kollektioner, der er trendy, klassiske, sporty, farverige og detaljerede. Det er polo-inspireret sportstøj til elegante ryttere til en overkommelig pris.

Kollektioner: HV POLO skaber stilfuld udstyr til hest og rytter, både på og uden for banen. Alle med et stykke af tilgængelig luksus, der er ambitiøst, men jordnære. At påklæde heste er lige så vigtig for os som at påklæde ryttere, og vi tilbyder et omfattende udvalg af hestemode og tilbehør, der afspejler polo arven, der løber gennem vores mærke. Vores samlinger har altid nye og friske mål fra farver, silhuetter, stoffer, garn, kunst, detaljeret broderi og sæsonbetonede opdateringer.
< >