Få 10% rabat på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoden med det samme
*Rabatten gælder ikke KASK, De Niro Boots, Samshield hjelme og i forvejen nedsatte varer
30 dages returret
Levering 1-2 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
ViaBill Dankort VISA MasterCard
Roeckl

Roeckl

Innovation til fingerspidserne
Roeckl Sports er et globalt aktiv og ikke desto mindre et grundlæggende, familiedrevet mellemstort selskab. I seks generationer har Roeckl stået for kvalitet, perfektion og innovation. Roeckl Sports har mange patenter, materiale eksklusiviteter og behandlingsteknikker, der gør os til en kvalitets- og markedsleder på sportshandske markedet.
Roeckl Sports er meget stolt af samarbejdet med Weltelite i cykling, ridning, skiskil og langrend. I tæt samarbejde med topsporter og sportslærere udvikler Roeckl konstant produktinnovationer.
Det München-baserede selskab ledes af hr. Stefan Roeckl og Christian Roeckl. Med stor entusiasme og lidenskab udvikles og produceres perfekte handsker til cykling og cykling, langrend / skovløb, alpint skiløb, stavgang og - for det meste - for multisport / udendørs.
Som et resultat af den globale efterspørgsel samarbejder Roeckl nu med omkring 60 importører rundt om i verden. Sportshandskerne distribueres gennem sport, cykling, udendørs og ridning samt gennem specialafdelinger i store varehusgruppe