Få 10% rabat på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoden med det samme
Fuld bytte- og returret
1-2 leverings dage
Fri fragt på alle ordrer
ViaBill Dankort VISA MasterCard
Roeckl

Roeckl

Innovation til fingerspidserne
Roeckl Sports er et globalt aktiv og ikke desto mindre et grundlæggende, familiedrevet mellemstort selskab. I seks generationer har Roeckl stået for kvalitet, perfektion og innovation. Roeckl Sports har mange patenter, materiale eksklusiviteter og behandlingsteknikker, der gør os til en kvalitets- og markedsleder på sportshandske markedet.
Roeckl Sports er meget stolt af samarbejdet med Weltelite i cykling, ridning, skiskil og langrend. I tæt samarbejde med topsporter og sportslærere udvikler Roeckl konstant produktinnovationer.
Det München-baserede selskab ledes af hr. Stefan Roeckl og Christian Roeckl. Med stor entusiasme og lidenskab udvikles og produceres perfekte handsker til cykling og cykling, langrend / skovløb, alpint skiløb, stavgang og - for det meste - for multisport / udendørs.
Som et resultat af den globale efterspørgsel samarbejder Roeckl nu med omkring 60 importører rundt om i verden. Sportshandskerne distribueres gennem sport, cykling, udendørs og ridning samt gennem specialafdelinger i store varehusgruppe