Få 10% rabat på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoden med det samme
*Rabatten gælder ikke KASK, De Niro Boots, Samshield hjelme og i forvejen nedsatte varer
30 dages returret
Levering 1-2 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
ViaBill Dankort VISA MasterCard
Acavallo - Arena alupro aluminium stigbøjler

Acavallo

Arena alupro aluminium stigbøjler

DKK 1.400,00
På lager
  • Beskrivelse
    Acavallo bøjlen er lavet af aluminium, mens åbningsarmen er lavet af et specielt polyamidmateriale. Ombøjningspuden er også lavet af polyamid, og slidbanen er fremstillet af rustfrit stål. "AluPro" -modellen giver i princippet den samme funktion som Arena "HiFlex", men den er baseret på forskellige materialer.

    Unik, spænding-aktiveret låse- og frigørelsesmekanisme placeret mellem den nedre ende af den ydre, svingbare styrearm og fodstøttepladen / slidbanen Nem og pålidelig “one-click" genindkobling af låsnings- og frigørelsesmekanismen til stigeren, når den først er udløst

    På grund af design og konstruktion, der er baseret på fleksible polymerer, formidler stigbøjlen en mindre stiv og meget mere behagelig følelse for rytteren end med konventionelle produkter Den fjedrende bøjle- og fodstøtteanordning er i stand til effektivt at absorbere og kompensere for kortsigtede og pludselige påvirkninger, der udøves gennem rytterens vægt. Betydelige fordele for rytteren: stærk lindring af fodbund, ankler, knæ og hofter Derfor også meget interessant for ryttere, der lider af ortopædiske problemer.
  • Teknisk information
    Lorem ipsum

Horse Fashion anbefaler også