Få 10% rabat på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoden med det samme
*Rabatten gælder ikke KASK, De Niro Boots, Samshield hjelme og i forvejen nedsatte varer
30 dages returret
Levering 1-2 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
ViaBill Dankort VISA MasterCard
Back On Track - Knæbind stabiliserende - Venstre
 • Back On Track - Knæbind stabiliserende - Venstre
 • Back On Track - Knæbind stabiliserende - Venstre
 • Back On Track - Knæbind stabiliserende - Venstre
 • Back On Track - Knæbind stabiliserende - Venstre

Back On Track

Knæbind stabiliserende - Venstre

DKK 698,00
På lager
 • Beskrivelse
  Robust knæbeskyttelse med målrettet støtte til knæskallen fra Back On Track. En ekstra stabil knæbeskytter, der er bygget til at give effektiv støtte og reducere problemer med hypermobilitet og knæskalleluksation. Knæbeskytteren omgiver og giver øget stabilitet til hele knæområdet – og holder samtidig knæskallen (patella) på plads ved hjælp af dens anatomiske designelementer.
  En J-formet struktur følger nøje knæskallens rundhed og forhindrer dislokation af knæskallen under bevægelse og stress. Det robuste materiale - perforeret CR-gummi - bidrager til fasthed og stabilitet og tillader samtidig luft at passere igennem.
  Formen er tilpasset til at give god bevægelighed til benet og har derfor et lettere materiale i knæhasen. Hele indersiden er foret med reflekterende Welltex®-teknologi, som kan øge blodcirkulationen i området og bidrage til en god muskel- og ledsundhed.
  Beskyttelsen trækkes op over benet og sættes på plads ved hjælp af kraftige, elastiske velcrobånd. Pasformen og kompressionsniveauet kan justeres og tilpasses efter behov. Den stabiliserende knæbeskytter er specielt designet til hvert ben, og fås derfor til både venstre og højre.
 • Teknisk information
  Lorem ipsum

Horse Fashion anbefaler også