Få 10% rabat på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoden med det samme
*Rabatten gælder ikke KASK, De Niro Boots, Samshield hjelme og i forvejen nedsatte varer
30 dages returret
Levering 1-2 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
ViaBill Dankort VISA MasterCard
Kevin Bacon's - Hoof solution/ mod sur stråle 150 g

Kevin Bacon's

Hoof solution/ mod sur stråle 150 g

DKK 209,00
På lager
 • Beskrivelse
  Hoof Solution er fremstillet af naturlige produkter. Det er en århundrede gammel opskrift der ligger bag dens virkning. Denne gamle opskrift kombineret med ny viden og teknologi, har gjort dette produkt, med sin stærke bakterie- og svampedræbende egenskaber, til noget nærmest et vidundermiddel.

  Efter at havde set dens virkning anbefaler mange dyrlæger og beslagsmede i hele Europa nu Kevin Bacon's Hoof Solution til bekæmpelse af sur stråle.
  Hoof Solutions behandler, i modsætning til mange andre produkter imod sur stråle, ikke kun den inficeret overflade af strålen, men trænger dybt ind i hornet og behandler og forebygger derfor langt bedre.
  Kevin Bacon's Hoof solution er nem at bruge og virker hurtigt. Disse egenskaber gør det til det perfekte produkt til behandling af sur stråle.
  Regelmæssig anvendelse af Kevin Bacon's solution vil holde din hest hove sunde.

  Vejledning til brug:
  Beholderen er monteret med en pensel i låget, der gør det nemt og enkelt at behandle hoven. Hoof Solution har en tyktflydende konsistens hvilket gør at den nem at påfører. Rengør strålen og sålen af hoven rigtig godt. Rens ned i strålekløften, evt. med en hovrenser med vat snoet omkring. Påfør derefter Hoofsolution i et tyndt lag.
 • Teknisk information
  Lorem ipsum

Horse Fashion anbefaler også