Få 10% rabat på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoden med det samme
*Rabatten gælder ikke KASK, De Niro Boots, Samshield hjelme og i forvejen nedsatte varer
30 dages returret
Levering 1-2 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
ViaBill Dankort VISA MasterCard

Cavalleria Toscana

Cavalleria Toscana er et ikonisk italiensk mærke, der tilbyder elegant, velfungerende ridetøj og udstyr til hesten. Ved hjælp af en moderne tilgang producerer dette kvalitetsmærke unikke og tidløse produkter, med en filosofi om "wear to be unique"
Med fokus på kvalitet, opmærksomhed på detaljer og innovation, bruges Cavalleria Toscana af mange af verdens bedste ryttere: Rolf Goran Bengtsson, Eric Lamaze, Janika Sprunger, Dirk Demeersman, Darragh Kenny og mange flere. Stå ud fra mængden på alle de rigtige måder med Cavalleria Toscana!

Cavalleria Toscana er et af verdens mest eksklusive luksus ryttermærker. Elsket af ryttere i alle discipliner - Mærket har etableret sig som klasseleder.

Cavalleria Toscana underlag


Sadelunderlag fra Cavalleria Toscana er superlækkert i sit design og komfort. Med et Cavalleria Toscana underlag får du et underlag som er perfekt formet til både dig og hesten, og sikrer god komfort.

Cavalleria Toscana stævnejakke


Vi fører et bredt udvalg af super smukke stævnejakker, til både voksne og juniorer.
Jakkerne er fremstillet i lækker kvalitet, og er skabt til at fremstå elegante og samtidig være komfortable at have på til konkurrencer. En Cavalleria Toscana stævnejakke er for dig der ønsker at føle dig fri til at kunne koncentrere dig om din performance, og samtidig fremstå elegant og professionel, til stævner og konkurrencer.

Cavalleria Toscana ridebukser


Ridebukser fra Cavalleria Toscana er fantastisk lækre, med fokus på velvære og komfort. De er fremstillet i materiale som er nemt at tørre af for snavs, og har en super lækker og behagelig pasform. CT ridebukser er for dig der ønsker at kunne koncentrere dig om at ride, uden at blive forstyrret af bukser der gnaver.

Horsefashion er stedet for ryttere og deres heste


Horsefashion er en butik der specialiserer sig i at forhandle udstyr til ryttere, heste og ridesport på alle niveauer. Cavalleria Toscana er et af de mange brands som vi har i vores udvalg af kendte mærker, og i vores webshop kan du se udvalget og lade dig inspirere blandt vores udvalg af lækkert ridetøj og udstyr. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i Aalborg.

Vi har altid gode tilbud på udvalgte produkter, og i vores webshop kan du se hvilke tilbud vi lige nu kan tilbyde. Det kan både være lækkert ridetøj og tilbehør, eller det kan være nyt udstyr til din hest, til yderst favorable priser. Her er der mange penge at spare, så skynd dig at kigge forbi og se hvilken god handel du lige nu kan gøre dig. Du kan også tage et kig på de nye produkter vi har fået ind, og måske finde noget nyt og lækkert til din ridetøj garderobe.