Få 10% rabat på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoden med det samme
*Rabatten gælder ikke KASK, De Niro Boots, Samshield hjelme og i forvejen nedsatte varer
30 dages returret
Levering 1-2 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
ViaBill Dankort VISA MasterCard

Equiline

Equiline er etableret i begyndelsen af 80'erne på initiativ af Paolo Marchetto, og er Italiens førende producent af ridetilbehør og tøj, der er skabt til velvære for både ryttere og deres heste. Equiline-mærket stammede fra rytterlidenskaben hos sin skaber såvel som hans tilknytning til hans heste. Marchetto startede med at skabe en unik sadelunderlag, der var innovativt og entydigt lavet af naturlige stærkt åndbare fibre (ACS System) og som allerede indeholdt et integreret stødabsorberende system.
I årenes løb har erfaringen, viden og forskning i tekstilfibre - de centrale elementer - ført Equiline til at udvikle sin egen linie af rideteknisk tøj.

Equiline har udviklet sig på markedet til en af de førende producenter, med sine egne linjer af herre, kvinde og børnetøj, og med en komplet serie af tilbehør til heste samt med en nyskabende serie af jumping- og dressage sadler.


Equiline Ridebukser


Ridebukser fra Equiline er fantastisk lækre, med fokus på velvære og komfort. Her kan f.eks. nævnes Equiline ridebukser Womans Knee Grip Franzi, som er lavet i 4 Way-stretch, som dels gør at de sidder perfekt, og dels at de er komfortable og skønne at ride med.

Equiline underlag


Sadelunderlag fra Equiline er legendariske i deres design og stødabsorberende system. Her er der virkelig tale om komfort med en foring af skum som giver perfekt fordeling af tryk. Udover at være utrolig smukke i deres design, er Equiline underlag også et rigtig godt køb til dig der ønsker høj komfort for både dig selv som rytter, og for din hest. Hos Horsefashion finder du flere forskellige typer sadelunderlag fra Equiline, både til all-round brug, spring, dressur m.m.

Equiline stævnejakke


Vi fører et bredt udvalg af elegante og smukke stævnejakker, til både voksne og juniorer.
Jakkerne er fremstillet i lækker kvalitet, og er skabt til at fremstå elegante og samtidig være komfortable at have på til konkurrencer. En Equiline stævnejakke er for dig der ønsker at føle dig fri og bevægelig, og samtidig fremstå elegant og professionel, til stævner og konkurrencer.

Horsefashion er stedet for ryttere og deres heste


Horsefashion er en butik, som specialiserer sig i at forhandle udstyr til ryttere, heste og ridesport på alle niveauer. Hos os finder du et stort og varieret udvalg af mange kendte mærker. I vores webshop kan du se udvalget af alle de kendte brands, som vi har i vores shop, og du kan selvfølgelig også besøge os i vores fysiske butik i Aalborg.

Udover Equiline forhandler vi et stort udvalg af mange andre kendte mærker, så kig forbi vores shop. Du finder bl.a. stærke brands som Ariat, Back on track, Cavalleria Toscana og mange andre.

Vi har altid gode tilbud på udvalgte produkter, og i vores webshop kan du se hvilke tilbud vi lige nu kan tilbyde. Det kan både være lækkert ridetøj og tilbehør, eller det kan være en super pris på nyt udstyr til din hest. Her er penge at spare, så skynd dig at kigge forbi og se hvad vi lige nu har af gode tilbud. Du kan også lade dig inspirere til et nyt smart look i vores nye produkter, som du både kan se på vores hjemmeside og i vores butik i Aalborg.