Få 10% rabat på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoden med det samme
*Rabatten gælder ikke KASK, De Niro Boots, Samshield hjelme og i forvejen nedsatte varer
30 dages returret
Levering 1-2 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
ViaBill Dankort VISA MasterCard
SD Design - Moulin rouge kandar
  • SD Design - Moulin rouge kandar
  • SD Design - Moulin rouge kandar
  • SD Design - Moulin rouge kandar

SD Design

Moulin rouge kandar

DKK 1.699,00
På lager
  • Beskrivelse
    Hvis du leder efter en smuk kandar lavet med fokus på din hests anatomi og komfort, så er vores nye Moulin Rouge kandar det perfekte valg.
    Den er med SD Designs special designede SuperSoft nakkerem som har et dobbelt lag foring og er ekstra blød, så det fordeler trykket optimalt på hestens nakke. Desuden har den en stor anlægsflade, der ligeledes fordeler trykket på din hests sarte nakke væsentligt.

    Moulin Rouge kandaren er håndlavet i top kvalitet eco-friendly læder. Dette betyder at der ikke er anvendt kemikalier i garvningsprocessen. Næsebåndet har også et ekstra tykt lag foring som er super blød, for at give maximal komfort til din hest. Næsebåndet er meget bredt i midten og har cutback i siderne, så der er god plads til biddet og næsebåndet ikke trykker på de omkringliggende nerver.

    Pandebåndet er et af SD Designs helt unikke pandebånd. Dette er lavet med et unikt mix af de luksuriøse Østriske Stellux Crystaller som glitrer om kap i solens stråler. Et SD pandebånd er ikke ”blot” et pandebånd men et unikt smykke lavet med kærlighed og passion til hesten.

    Materiale: ECO-Friendly læder.

    Vaskeanvisning: Anvend læderplejeprodukter.
  • Teknisk information
    Lorem ipsum

Horse Fashion anbefaler også